Product added to basket

  • logo
  • 0 0

A modern library with a retail feel

Douglas Library re-opened to the public in November 2020. Thedesignconcept were successful in tendering to re-design and fit-out the space.

The library is situated on the ground floor of the Douglas Village Shopping Centre, therefore the brief called for a library with a sociable, retail feel where people could escape the hustle and bustle and enjoy a comfortable place to watch the world go by.

The open plan library, with a glazed panel overlooking the mall below, allowed us to use our creative flare. We installed brightly coloured wall graphics and created a house-like landscape which is striking to passers- by and busy shoppers.

Our BCI 60/30 Shelving System allows for complete flexibility and bespoke end panels were added to introduce more colour and modern display options.
The finished space is bright, colourful and inviting and well used by the local community.

subscribe to our newsletter

stay updated with the latest library news