Product added to basket

  • logo
  • 0 0

A Library that’s "out of this world"

Originally opened in 1969, the same year as the moon landing, Newport Pagnell library is the heart of the community. Thedesignconcept designed a library that is easily accessible and self-sufficient as the library is not always staffed. The Children’s space is easily identified, and noticeable to passers- by, due to the huge wall mural featuring a rocket and planets. A ‘Reading Rocket’ also features and is a huge hit with the children that visit.

Our Ratio Shelving has been installed. All freestanding bays on castors for ease of movement to create a space for library events.
The feedback received from staff and users has been fantastic and we hope the new design encourages even more people to the library.

subscribe to our newsletter

stay updated with the latest library news