Product added to basket

  • logo
  • 0 0

A library with a commercial feel

After a competitive tender process thedesignconcept won the bid to design and install the new Plymouth Central Library.

Changing premises, the library was to re-open in the heart of the city, surrounded by commercial space. Thedesignconcept were excited to design a library that would be eye-catching and encourage visitors. The design came to life around the statement tree that is found in the children’s area surrounded by brightly coloured furniture and bespoke graphics creating a lively, welcoming environment for all visitors.

In contrast the first floor was designed as a quiet study area, but use of Warhol inspired lighthouse graphics, continues from the ground floor to carry on the design element of the library.

subscribe to our newsletter

stay updated with the latest library news